Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Sponsoren > Sponsor worden?

Sponsor worden?

Rabobank Trappenbergloop
Bent u een sportieve en actieve ondernemer!

Als Trappenbergloop zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die de Trappenbergloop financieel willen ondersteunen en gebruik willen maken van de mogelijkheden die dit sportieve evenement biedt. Er zijn diverse mogelijkheden voor grote en kleine bedrijven.

Wilt u met uw bedrijf of organisatie werken aan een sportieve uitstraling of sportieve mogelijkheden voor uw personeel. Mail ons: sponsoring@trappenbergloop.nl

Atletiekvereniging Zuidwal

Als sponsorcommissie van AV Zuidwal zijn wij steeds op zoek naar bedrijven en organisaties die onze Vereniging financieel willen steunen. Onze vereniging biedt een tal van mogelijkheden, van reclamebord langs onze atletiekbaan tot adverteren in ons clubblad.

U kunt ook sponsor (andere) worden van evenementen van AV Zuidwal, zoals titelsponsor van de Trappenbergloop. De volgende editie van de Lidl Wolfskamerloop vindt plaats op 28 oktober 2018. Heeft u interesse neem dan voor 1 april contact op met ons: sponsoring@trappenbergloop.nl Ook de kleinere bedrijven zijn van harte welkom!

Maar er zijn ook baanwedstrijden zoals: clubkampioenschappen, competitie wedstrijden, werp-, en andere meerkamp wedstrijden.

Wedstrijden in het bos zoals: clubkampioenschap veldloop, duurlopen en crosscompetitie(s).

Wij informeren u graag uitvoerig over de verschillende mogelijkheden! mail ons op: sponsoring@avzuidwal.nl

AV Zuidwal is sportvereniging voor iedereen, van wedstrijdlopers tot recreanten, van wandelaar tot nordic walker. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking. De vereniging is laagdrempelig, gastvrij en heeft ervaren en zeer kundige trainers. AV Zuidwal draait volledig op de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers.