Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Inschrijven

Inschrijven

Voorinschrijving kan via www.inschrijven.nlBetalen van inschrijfgeld bij voorinschrijving is alleen mogelijk via iDEAL. De voorinschrijving sluit op dinsdag 27 februari a.s. om 23.59 uur.

Na-inschrijving

Pinnen? Ja graag!Heeft u uzelf nog niet ingeschreven voor 27 februari  2018 maar wilt u wel mee lopen? Dat is mogelijk op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start van het betreffende onderdeel bij het wedstrijdsecretariaat. De inschrijfformulieren liggen op de wedstrijddag op statafels.

Na-inschrijfformulier voor de 10 km Na-inschrijfformulier voor overige afstanden

Deze formulieren kunt u uitprinten en ingevuld meebrengen op 4 maart a.s.

T-shirt

Bij voorinschrijving is het prachtige dry-fit shirt van de Rabobank Trappenbergloop te bestellen en af te halen bij het wedstrijdsecretariaat te samen met uw startnummer.

Dry-fit shirt korte mouwen € 15,00

Het is ook mogelijk het shirt (of een extra shirt) te bestellen en zondag op de wedstrijddag op te halen bij de stand van ThisWay. Als u hiervoor kiest, geef dan de bestelling per e-mail door aan ThisWay. Uiterste besteldatum is zondag 25 februari, dan is het gewenste shirt de dag van de wedstrijd op te halen. 

Bedrijven die zich als team inschrijven, kunnen hun bedrijfsnaam voor een meerprijs op de achterkant laten drukken. Neem contact op met ThisWay (035) 656 01 86 voor de mogelijkheden. 

Heren maat S

Dames maat S Jeugd maat S

Heren maat M

Dames maat M

jeugd maat M

Heren maat L

Dames maat L

Jeugd maat L

Heren maat XL

Dames maat XL

Jeugd maat XL

Heren maat XXL

   
Titelsponsor
Goudsponsoren