Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Inschrijven

Na-inschrijving

Pinnen? Ja graag!Heeft u uzelf nog niet ingeschreven voor 26 februari  2020 maar wilt u wel mee lopen? Dat is mogelijk op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start van het betreffende onderdeel bij het wedstrijdsecretariaat. De inschrijfformulieren liggen op de wedstrijddag op statafels.

Na-inschrijfformulier voor de 10 km Na-inschrijfformulier voor overige afstanden

Deze formulieren kunt u uitprinten en ingevuld meebrengen op de dag van het evenement.

T-shirt

Bij voorinschrijving is het prachtige dry-fit shirt van de Trappenbergloop te bestellen en af te halen bij het wedstrijdsecretariaat te samen met uw startnummer.

Dry-fit shirt korte mouwen € 16,50

Het is ook mogelijk het shirt (of een extra shirt) te bestellen en zondag op de wedstrijddag op te halen bij de stand van ThisWay. Als u hiervoor kiest, geef dan de bestelling per e-mail door aan ThisWay. Uiterste besteldatum is zondag 25 februari, dan is het gewenste shirt de dag van de wedstrijd op te halen. 

Bedrijven die zich als team inschrijven, kunnen hun bedrijfsnaam voor een meerprijs op de achterkant laten drukken. Neem contact op met ThisWay (035) 656 01 86 voor de mogelijkheden. 

Heren maat S

Dames maat S Jeugd maat S

Heren maat M

Dames maat M

jeugd maat M

Heren maat L

Dames maat L

Jeugd maat L

Heren maat XL

Dames maat XL

Jeugd maat XL

Heren maat XXL

 

 

 Goede doel - Realisatie Woongroep Huizer Maatjes

De Trappenbergloop sponsort het goede doel: Het realiseren van een woongroep voor jongeren met een verstandelijke beperking.
Het initiatief voor Woongroep Huizer-maatjes is genomen door ouders die voor hun kinderen met een verstandelijke beperking een woonvorm willen realiseren in Huizen. Het doel is het opzetten van een kleinschalige woonvorm met 24-uurs zorg voor 18 jongeren met een beperking. Het streven is om in 2020 de woonvorm gerealiseerd te hebben. De vergunning is door de gemeente afgegeven.
De organisatie van de Trappenbergloop  sponsort het initiatief van Huizer Maatjes en u als atleet kunt meedoen door bij de inschrijving eenmalig een donatie te geven. Wij waarderen uw gift. Dank u wel!
Op huizer-maatjes.nl kunt u zien welke acties er voor het goede doel worden gehouden.

Goudsponsoren