Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Inschrijven

Startnummers deelnemers voor-inschrijving

Deelnemers kabouterloop
Deelnemers jeugdloop 1,15 km
Deelnemers jeugdloop 2,3 km
Deelnemers korte loop
Deelnemers lange loop

Na-inschrijving

Pinnen? Ja graag!Heeft u uzelf nog niet ingeschreven voor 27 februari  2018 maar wilt u wel mee lopen? Dat is mogelijk op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start van het betreffende onderdeel bij het wedstrijdsecretariaat. De inschrijfformulieren liggen op de wedstrijddag op statafels.

Na-inschrijfformulier voor de 10 km Na-inschrijfformulier voor overige afstanden

Deze formulieren kunt u uitprinten en ingevuld meebrengen op 4 maart a.s.

T-shirt

Bij voorinschrijving is het prachtige dry-fit shirt van de Rabobank Trappenbergloop te bestellen en af te halen bij het wedstrijdsecretariaat te samen met uw startnummer.

Dry-fit shirt korte mouwen € 15,00

Het is ook mogelijk het shirt (of een extra shirt) te bestellen en zondag op de wedstrijddag op te halen bij de stand van ThisWay. Als u hiervoor kiest, geef dan de bestelling per e-mail door aan ThisWay. Uiterste besteldatum is zondag 25 februari, dan is het gewenste shirt de dag van de wedstrijd op te halen. 

Bedrijven die zich als team inschrijven, kunnen hun bedrijfsnaam voor een meerprijs op de achterkant laten drukken. Neem contact op met ThisWay (035) 656 01 86 voor de mogelijkheden. 

Heren maat S

Dames maat S Jeugd maat S

Heren maat M

Dames maat M

jeugd maat M

Heren maat L

Dames maat L

Jeugd maat L

Heren maat XL

Dames maat XL

Jeugd maat XL

Heren maat XXL

 

 

 Goede doel - Realisatie spothal voor lb-atleten

De Trappenbergloop sponsort het goede doel: De bouw van een multi functionele sporthal waar o.a. atleten met een lichamelijke beperking (lb-atleten) ook bij slecht weer kunnen trainen.
Op dit moment kunnen lb-atleten niet trainen als de weersomstandigheden slecht zijn (regen en kou). Binnen de huidige accomodatie van AV Zuidwal kunnen rolstoelen niet in b.v. het krachthonk. De enige mogelijkheid nu is dat de tafels en stoelen in de kantine aan de kant geschoven worden. Een onpraktische situatie en vaak ook niet mogelijk aangezien binnen AV Zuidwal vaak cursussen en presentaties in de kantine gehouden worden.
Vorig jaar is een actie commitee in het leven geroepen die allerlei activiteiten organsiseert om de bouw van een nieuwe ruimte mogelijk te maken. De gemeente heeft vorig jaar toestemming gegeven en als de financieën rond zijn, dan wordt met de bouw begonnen.
De organisatie van de Trappenbergloop  sponsort de sporthal en u als atleet kunt meedoen door bij de inschrijving eenmalig een donatie te geven. Wij waarderen uw gift. Dank u wel!
Op avzuidwal.nl kunt u zien welke acties er voor het goede doel worden gehouden.

Titelsponsor
Goudsponsoren