Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Algemeen

Algemeen

 De Trappenbergloop staat op de  agenda van de Atletiekunie en is een hardloopwedstrijd dat door de prachtige bossen bij Craailo leidt. 

Naast de 10,5 km loop heeft de Trappenbergloop ook een jeugdloop over 600m, 1,2 en 2,3 km en er is een korte loop waarbij je tijdens de loop kunt kiezen uit 2,5, 5 en 7,5 km. Het licht glooiende parcours loopt over bospaden door de prachtige bossen bij de Trapjesberg tussen Huizen en Bussum. Voor de jeugdlopen wordt een apart parcours uitgezet. De deelnemers aan de korte loop, lopen een parcours van 2,5 km met een maximum van 3 ronden (7,5 km). De lange loop (10 km) gaat over een parcours van ca. 3,3 km dat de lopers 3 keer afleggen. Start en finish zijn op de Museumlaan in Huizen nabij de mythylschool Trappenberg. Het parcours is met de auto goed bereikbaar; er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Bekijk hier het parcours van 2,5/5/7,5 km en 10 km.

Deelname

Iedere deelnemer/ster loopt voor eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt voor geen enkele schade, enige aansprakelijkheid.

Locatie

Start en finish zijn nabij het voormalige gebouw van de Mythylschool Trappenberg.

Inschrijven

  • Voorinschrijving via internet wordt sterk aangeraden. De voorinschrijving sluit op 26 februari. De startnummers kunnen tot 45 minuten voor de start worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat, gevestigd in sporthal van de mythylschool De Trappenberg, Crailoseweg 116A, 1272 EX Huizen. Betaling vindt plaats via IDEAL
  • Tip. Jeugdleden die geen licentienummer hebben (scholieren), kies een 0 als gevraagd wordt een licentienummer in te vullen.
  • Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start van de betreffende wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat.

 

De chip voor het registreren van de tijd zit in de startnummers en is daarom voor alle deelnemers verplicht.

Accommodatie voor de Trappenbergloop is in de sporthal van mythylschool De Trappenberg, beschikbaar voor het afhalen van startnummers, de na-inschrijving, omkleden, afgifte van waardevolle spullen en ontvangst van sponsors en pers. Helaas is daar geen douchegelegenheid.

Parkeren

Voor het parkeren van uw auto zijn diverse mogelijkheden bij de parkeerplaatsen rondom mythylschool De Trappenberg.

Overzicht evenemententerrein en parkeerplaatsen.

 

Goudsponsoren